Виробництво соєвої, соняшникової та ріпакової макухи

 

Макуха соєва

макуха соєва

Одним із основних продуктів раціону сільськогосподарських тварин і птиці є макуха соєва. У 2014 році компанією «Д-Мікс» було збудовано .цех по переробці соєвих бобів, виробничі потужності якого становлять 45 т. сої на добу. З метою забезпечення власного комбікормового заводу якісною сировиною.Виробничий процес максимально автоматизований. Переробка соєвих бобів здійснюється двома екструдерами американської фірми «Інста Про». Кінцевий продукт: олія соєва нерафінована та макуха соєва.

 

Реалізовуємо:

  • макуху соєву насипом;
  • макуху соєву фасовану у біг беги;
  • макуху соєву фасовану у мішки.

 

Характеристики макухи соєвої:

Назва показника Фактичне значення
Колір від жовтого до світло-бурого
Запах характерний, без стороннього запаху
Масова частка вологи 8.5%
Масова частка сирого протеїну 39.5%
Масова частка сирого жиру 9.2%
Масова частка сирої клітковини 6.1%
Активність уреази 0.1-0.25 од. рН

 

Макуха соняшникова

макуха соняшникова

Макуха ріпакова використовується як сировина для виробництва комбікормів для тварин. Компанія «Д-Мікс» реалізовує макуху ріпакову вироблену на власному заводі з переробки олійних культур як на внутрішньому ринку, так і на експорт. Ми контролюємо якість нашої продукції, забезпечуючи надійний контроль перевірки якості та безпеки.

 

ТзОВ «Д-Мікс» виробляє соняшникову та ріпакову олію та макуху за схемою двократного гарячого пресування і має все потрібне устаткування для повного процесу виробництва. Підприємство виробляє ріпакову олію та макуху за схемою двократного гарячого пресування.

 

Характеристики макухи соняшникової:

Назва показника Фактичне значення
Колір від сірого різних відтінків до
коричневого різних відтінків
Запах характерний, без стороннього запаху
Масова частка вологи, не більше 8.5%
Масова частка сирого протеїну
на абсолютно суху речовину, не менше
38.0%
Масова частка жиру в перерахунку
на абсолютно суху речовину, не більше
10.0%
Масова частка сирої клітковини в перерахунку
на абсолютно суху речовину, не більше
20.0%

 

Макуха ріпакова

макуха ріпакова

Характеристики макухи ріпакової:

Назва показника Фактичне значення
Колір від сірого до світло-коричневого
Запах характерний, без стороннього запаху
Масова частка вологи 6.0-9.0%
Масова частка сирого протеїну
на абсолютно суху речовину, не менше
37.0%
Масова частка сирого жиру 9.5%
Масова частка сирої клітковини в перерахунку
на абсолютно суху речовину, не більше
9.0%

 

З питань цін, умов продажу, наявності, звертайтесь у відділ продажу