Завод з переробки олійних культур

Компанія «Д-Мікс» веде активну господарську діяльність, постійно розширює та збільшує виробничі потужності. У 2014 році було змонтовано цех по переробці соєвих бобів. Виробнича потужність якого становить 45 т. сої на добу. А у 2016 році відбувся запуск оліє-пресового заводу по переробці насіння соняшника та ріпаку, потужністю 150 т. на добу. Продукти отримані в результаті виробництва використовуються як сировина для виробництва комбікормів на нашому комбікормовому заводі. Крім цього, частина продуктів виробництва олійного заводу реалізується на експорт. Акредитована лабораторія компанії «Д-Мікс» забезпечує суворий контроль якості вхідної сировини та вихідної продукції впродовж всього виробничого процесу.

 

Олія соєва

Олія соєва

Виробнича потужність цеху по переробці соєвих бобів якого становить 45 т. сої на добу. Весь процес виробництва максимально автоматизований. Переробка соєвих бобів здійснюється двома екструдерами американської фірми «Інста Про». Кінцевий продукт: олія соєва нерафінована та макуха соєва.

 

 

Характеристики олії соєвої нерафінованої:

Назва показника Фактичне значення
Прозорість прозора, допускається легке помутніння
над незначним осадом
Запах і смак без стороннього запаху та смаку
Колірне число, не більше 70 мг йоду
Кислотне число, не більше 4 мг КОН/г
Перекисне число,
наприкінці терміну зберігання, не більше
10 ½ О ммоль/кг
Масова частка вологи і летких речовин, не більше 0.25%
Масова частка фосфоровмісних речовин
(в перерахунку на стеароолеолецитин), не більше
6.0%
Температура спалаху екстракційної олії, не нижче 225 °С
Масова частка нежирових домішок, не більше 0.1%

 

Олія ріпакова нерафінована

Олія ріпакова

 Кінцевим продуктом переробки оліє-пресового заводу є олія соняшникова нерафінована, олія ріпакова нерафінована та макуха соняшникова, макуха ріпакова. Частина продуктів переробки олійного заводу реалізується на експорт, частково використовуються як сировина для виробництва комбікормів на нашому комбікормовому заводі.

 

Характеристики олії ріпакової нерафінованої:

Назва показника Фактичне значення
Прозорість прозора, допускається легке помутніння
Запах і смак властивий олії ріпаковій,
без стороннього присмаку та запаху
Колірне число, не більше 95 мг йоду
Кислотне число, не більше 6.0 мг КОН/г
Перекисне число,
наприкінці терміну зберігання, не більше
6 ½ О ммоль/кг
Масова частка вологи і летких речовин, не більше 0.25%
Масова частка фосфоровмісних речовин
(в перерахунку на стеароолеолецитин), не більше
2.0%
Масова частка ерукової кислоти в олії, не більше 5%
Масова частка нежирових домішок, не більше 0.2%

 

Олія соняшникова нерафінована

Олія соняшникова

Продукти переробки соняшника широко використовуються не лише у харчовій та кондитерській промисловості, а й у кормовиробництві, оскільки містять ряд поживних та корисних для здорового розвитку тварин вітамінів та мікроелементів. Соняшникову олію та макуху ми реалізовуємо на імпорт та експорт.

 

 

Характеристики олії соняшникової нерафінованої:

Назва показника Фактичне значення
Прозорість

прозора, допускається легке помутніння
над незначним осадом

Запах і смак властивий соняшниковій олії,
без стороннього присмаку та запаху
Колірне число, не більше 35 мг йоду
Кислотне число, не більше 6 мг КОН/г
Перекисне число,
наприкінці терміну зберігання, не більше
10 ½ О ммоль/кг
Масова частка вологи і летких речовин, не більше 0.25%
Масова частка фосфоровмісних речовин
(в перерахунку на стеароолеолецитин), не більше
0.8%
Масова частка нежирових домішок 0.2%

 

Кінцевими продуктами виробництва олійного заводу є:

  • олія ріпакова нерафінована першого віджиму (ГОСТ 8988-77);
  • олія соняшникова нерафінована першого віджиму (ДСТУ 4492-2005);
  • макуха ріпакова (ГОСТ 11048-95);
  • макуха соняшникова (ГОСТ 80-96);
  • пілети з соняшникового лушпиння гранульовані діаметром 8см.

 

З питань цін, умов продажу, наявності, звертайтесь у відділ продажу